Acasă > Catering > Managementul firmelor de catering

Managementul firmelor de catering

Se spune ca managementul firmelor de catering este un lucru destul de greu, daca ajungi la un numar mare de clienti de servit zilnic.

Sunt putini manageri din zona horeca, despre care sa auzi ca-si asuma asa o aventura, tocmai pentru ca adminstrezi de fapt sanatatea multor oameni si, odata cu ea, buna functionare a firmelor partenere, care te-au contractat.

Asadar, stim si am auzit ca nu se gasesc usor manageri pentru firme de catering si, de multe ori, proprietarii unor asemenea afaceri sunt nevoiti sa se ocupe numai ei de partea de management.

Noi recomandam ca, cel putin la inceput, sa apelezi la firme de consultanta in domeniu sau la specialisti independenti, pana cand apare o anume rutina si se stabilizeaza afacerea.

Odata cu cel mai bun plan de afaceri pentru firma de catering si cu Analiza SWOT, trebuie adaugata o strategie de promovare si de marketing, care sa dea viata brandului.

Prin asta ei vor putea optimiza costurile, fluxurile s.a.m.d.

Stim ca este foarte greu si chiar imposibil sa multumesti pe toata lumea, dar sunt firme de catering care pot primi nota 9,9, daca nu si 10.

Odata ce ai gasit o companie buna sau un consultant bun, te rugam sa ne dai si noua de stire cat de multumit ai fost.

Spor iti dorim!

 


Consultanta management firme catering