Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Managementul firmelor de catering

Se spune ca managementul firmelor de catering este un lucru destul de greu, daca ajungi la un numar mare de clienti de servit zilnic.

Sunt putini manageri din zona horeca, despre care sa auzi ca-si asuma asa o aventura, tocmai pentru ca adminstrezi de fapt sanatatea multor oameni si, odata cu ea, buna functionare a firmelor partenere, care te-au contractat.

Asadar, stim si am auzit ca nu se gasesc usor manageri pentru firme de catering si, de multe ori, proprietarii unor asemenea afaceri sunt nevoiti sa se ocupe numai ei de partea de management.

Noi recomandam ca, cel putin la inceput, sa apelezi la firme de consultanta in domeniu sau la specialisti independenti, pana cand apare o anume rutina si se stabilizeaza afacerea.

Odata cu cel mai bun plan de afaceri pentru firma de catering si cu Analiza SWOT, trebuie adaugata o strategie de promovare si de marketing, care sa dea viata brandului.

Prin asta ei vor putea optimiza costurile, fluxurile s.a.m.d.

Stim ca este foarte greu si chiar imposibil sa multumesti pe toata lumea, dar sunt firme de catering care pot primi nota 9,9, daca nu si 10.

Odata ce ai gasit o companie buna sau un consultant bun, te rugam sa ne dai si noua de stire cat de multumit ai fost.

Spor iti dorim!

 


Consultanta management firme catering


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca