Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Consultanta cofetarii

Pana nu demult nu ai fi avut nevoie de atata consultanta pentru infiintarea, decorarea, asigurarea, marketingul si comunicarea unei cofetarii, ori pentru ca erau foarte putine si nu era concurenta, ori pentru ca legislatia era mai simpla si mai putina birocratie, ori pentru ca nu aveai nevoie de atatea mijloace de comunicare pentru o cofetarie de cartier, care vindea oricum destul de bine.

Acum insa devine o problema insasi faptul ca dorind sa ai cea mai buna cofetarie si o afacere pe termen lung, descoperi mii de idei de cofetarii si de multe ori fiecare ti se pare mai buna decat a ta. Mai mult decat atat, oricine vede ca iti merge bine si are si mai multi bani, deschide rapid una langa tine sau investeste intr-o franciza.

Dar nu de aici ar trebui sa se nasca problema ta si nevoia de consultanta pentru lansarea unei cofetarii, ci din faptul ca orice ai face iti trebuie un plan de comunicare integrata, asa cum pentru a-ti construi o casa, iti trebuie un plan, iar consultanta face ca planul sa functioneze in intregimea lui, iar afacerea ta sa creasca si sa poate ramane nepotilor tai.

Cum crezi ca McDonalds, Pizza Hut, KFC si altele ca ele au ajuns niste companii atat de mari? Poate ca tu nici nu-ti doresti sa devii asa de mare ca ei, dar nu se stie daca cumva nepotii tai nu vor sa transforme afacerea de familie macar intr-o afacere cu acoperire nationala, daca nu chiar o mare franciza.

Ce intrebari ar trebui sa le pui celor care-ti ofera consultanta pentru infiintarea sau pentru cresterea profitului cofetariei pe care o ai:

1. Cum se face un plan de comunicare integrata de marketing, astfel incat sa am cresteri previzibile si sa nu-mi fie teama de concurenta?

2. Cum se face o platforma online pentru comenzi de torturi si alte prajituri pentru evenimente, care sa furnizeze clienti fara investitii suplimentare?

3. Cum se decoreaza o cofetarie si ce decoratiuni pentru torturi se folosesc pentru a avea o POVESTE SPECIALA, inconfundabila si diferentiabila fata de competitori?

4. Ce inseamna un proiect de marketing experiential pentru o cofetarie ca a mea si cati clienti mi-ar aduce?

5. Ce inseamna un proiect de marketingul rumorii pentru o cofetarie ca a mea?

6. Cum se face o evaluare de risc pentru cofetarie si o optimizare a pachetului de asigurari, astfel incat sa nu pot fi dat in judecata sau sa mi se ceara daune, daca cineva se imbolnaveste consumand preparatele mele?

7. Care sunt cei ma buni furnizori pentru cofetarii, care sa-mi asigure aprovizionarea cu materii prime la timp si de cea mai buna calitate?

8.  Cum se francizeaza o cofetarie?

9. Care sunt cele mai bune training-uri pentru angajatii unei cofetarii?

10. Cum se improspateaza afacerile tip cofetarii si la ce interval de timp?

Acestea sunt doar o parte din intrebarile de pus specialistilor in consultanta pentru cofetarii.

Dupa ce folosesti tot ce ai ales dintre serviciile de consultanta si dupa ce apelezi la ei, te rugam sa revii pentru a ne impartasi cat de multumit ai fost.

Pentru noutati si informatii utile, te invitam sa te abonezi la newsletter.

Mult spor sa ai, 
Echipa CH


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca