Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Certificare restaurante cu autoservire

Daca ne-am respecta ca antreprenori, am avea nevoie de certificarea restaurantelor cu autoservire pe care le detinem din multe puncte de vedere, dar un motiv foarte important este si acela ca merita sa ne transformam cat mai repede afacerea sau restaurantul in franciza.

Despre francize vom dezvolta o multime de subiecte in viitorul apropiat si vom vedea si care este ultimul trend in domeniul restaurantelor si industriei ospitalitatii.

Vrei sa ai cel mai bun restaurant cu autoservire, trebuie sa treci si prin procesul de certificare suplimentara, nu doar prin certificarile obligatorii.

Este foarte important si pentru angajati sa vada ca mentinerea standardelor in restaurantul in care lucreaza este un lucru serios si ii implica si pe ei, ceea ce nu este rau deloc.

Ce zici, gresim?

Cauta in baza noastra de date cu firme de consultanta si specialisti in certificare si acceseaza ofertele speciale si promotiile, daca exista, dupa care te rugam sa revii, pentru a ne spune cat de multumit ai fost.

Sa ai spor,

Echipa CH

Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca