Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Consultanta hoteluri

Apelam la specialisti in consultanta pentru hoteluri mai ales pe ariile despre care credem ca nu stim mare lucru, dar de cele mai multe ori descoperim ca stim mai putine lucruri acolo unde credeam ca stam foarte bine si mai multe acolo unde credeam ca nu stim.

Era un caz in care cineva povestea ca vazuse niste pardoseli de protectie sau pardoseli industriale la un parking subteran si i-a placut foarte mult, zicand ca i se pare cea mai buna solutie pentru parking-ul pe care-l avea.

Dupa ce si-a aplicat asemenea pardoseli de protectie, se intalneste cu un cunoscut, care spunea ca are si el asemenea pardoseli si ca a avut numai probleme, pentru ca trebuia foarte des sa le repare, nefiind foarte rezistente.

Evident ca ajungand pe mana cuiva care vinde anumite solutii le va prezenta ca ideale, de aceea e bine sa-i cauti pe specialistii si consultantii independenti, de la care vei afla exact ce trebuie, pentru ca nu-ti vor vinde direct acele lucruri.

Lafel de bine auzeam ca cineva cautand cele mai mici preturi pentru lavabile exterioare a ajuns sa piarda bani, alegand o solutie mai ieftina, in timp ce aceea care era cu 10% mai scumpa, acoperea cu 50% mai mult ca suprafata si era si mai rezistenta.

Dar de la aprobarile si autorizatiile pentru hoteluri, pana la toate celalalte: constructii, decoratiuni, mobilare, certificare, clasificare, sisteme de supraveghere, facility & prpperty management, strategii de marketing si de promovare, comunicare online s.a.m.d. noi credem ca intreg parcursul este unul care necesita consultanta.

Iata mai jos o multime de specialisti si consultanti pe fiecare din ariile de care ai nevoie.

Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca