Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Comunicare restaurante cu autoservire

Incepi sa te gandesti la strategii de comunicare pentru restaurante cu autoservire exact in clipa in care intelegi ca cel care comunica mai mult castiga mai mult.

Asta pentru ca, din start, daca te-ai asezat intr-o zona cu vad, asa cum te si sfatuim sa faci ca principala strategie, tot asa vor cauta sa faca si competitorii tai. Deci te vei trezi la un moment dat sufocat de acestia, pentru ca nu sunt foarte multe zone cu vad.

Mai mult decat atat, te poti bucura ca nu ai concurenti in jur si intr-o clipa se si inchide un minimarket in zona si se transforma si el in restaurant cu autoservire ca si tine, pentru ca nu este greu sa observe ca la tine mereu este plin de clienti.

Te-ai gandit la toate acestea?

Unii specialisti iti vor spune fa-ti un website pentru restaurantul tau cu autoservire, altii iti vor spune sa-ti faci chiar o platforma online, iar tu te vei mira si vei zice: "Frate, da ce nevoie am eu de o platforma online pentru o autoservire?"

Si noi credem ca ai nevoie, mai intai, de un plan de comunizare integrata de marketing si imediat dupa aceea de o platforma online, tocmai pentru ca acolo iti vei schimba retetele si vei vorbi despre ele pe limba fiecarui public tinta. Unii sunt vegetarieni, altii "carnivori", unii vor dori doar deserturile tale s.a.m.d.

Mai mult decat atat, daca vrei sa ai cel mai bun restaurant cu autoservire din Bucuresti, din Romania sau, de ce nu, de oriunde din lume, pe acest restaurant trebuie sa-l transformi in franciza, ca doar n-o sa te duci tu peste tot sa pui mereu lucrurile la punct si toata viata sa faci numai asta.

Tu trebuie sa ai sau sa cumperi cele mai bune idei de afaceri si sa implementezi cu grija un plan de comunicare integrata de marketing, de care sa te tii cu sfintenie, sa-ti angajezi cu grija cei mai buni manageri si asistenti si sa apelezi la consultanta specializata, de fiecare data cand simti ca este nevoie.

Cauta cu incredere in baza noastra de date si spune-ne cum a fost.

Iti dorim mult spor,
Echipa CH


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca