Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Dotare pensiuni

Orice dotare pentru pensiuni trebuie sa se inscrie in spiritul particular si diferentiator al pensiunii pe care vrei sa o deschizi.

Sigur ca nu facem referire neaparat la dotarile obligatorii ale unei pensiuni, cum ar fi dotarea bucatariei, a barului, a camerelor, a bailor, aer conditionat, sisteme antiincendiu, sisteme de monitorizare, camere de luat vederi, telefonie, televizoare sau sisteme de protectie. Dar chiar si acestea ar trebui sa fie atent alese, ca sa va diferentieze.

Daca mergem pe o idee de pensiune rustica, pentru ca asa le sta bine pensiunilor, sigur ca si dotarile la vedere e bine sa fie in ton cu intregul design si cu stilul locului. Putini stiu sau demonstreaza ca stiu, ca turistii aleg o anumita pensiune si pentru imprejurimi, nu doar pentru a sta un concediu intreg in curtea pensiunii, chiar daca e dotata cu piscina, cu leagane si alte atractii pentru copii.

De aceea dotarea si design-ul unei pensiuni este o arta, iar arta de a proiecta, desena si alege aceste decoratiuni este atributul arhitectilor, designerilor si specialistilor, chiar si-n dotari, care se pot ocupa si de pregatirea pentru clasificarea pensiunilor.

Am vizitat o pensiune in stil tirolez in Muntii Semenic, care este spectaculos de frumoasa si te atrage ca un magnet sa revii. Dar despre aceste lucruri vom vorbi si atunci cand facem topurile pensiunilor din Romania, unde te invitam sa participi.

Vei gasi alaturat o multime de consultanti, firme si furnizori pentru pensiuni si hoteluri sau HORECA in general, care sa-ti satisfaca si cele mai sofisticate pretentii de dotare, de la scaune si mese pentru terase, peisagisti, pana la balansoare, amenajare spatii de joaca, piscine, terenuri de fotbal in nocturna, constructori, fantani arteziene spectaculoase si lucruri la care nu te-ai fi gandit.

Imagineaza-ti cum ar arata un film de prezentare pentru site-ul tau, care sa inceapa cu un microunivers din curtea ta, cum ar fi aceasta fantana arteziana de la inceputul acestui film de prezentare al restaurantului de lux Golden Dragon.


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca