Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Dotarea firmelor de catering

Putem fi siguri ca va creste nevoia de dotare a firmelor de catering, tocmai pentru ca omul modern este tentat tot mai mult de procurarea hranei gata preparate (Engl. = convenience foods).

Daca intentionezi sa infiintezi o firma de catering, trebuie sa stii ca meniurile realizate prin acest sistem, pot prezenta avantajul, nu numai al diversitatii, dar si al asigurarii continutului nutritional adecvat, ceea ce este in trend, iar pretul la care poti realiza preparatele sunt mai scazute decat in tehnologia culinara clasica, ceea ce te poate incuraja sa demarezi.

Ca sa ai cea mai buna firma de catering sau "fabrica de mancare", asa cum este denumit cateringul, trebuie sa investesti intr-un complex de activitati si dotari specifice, si anume:

1. Infiintarea firmei, inchirierea spatiului adecvat desfasurarii acestei activitati si toate avizele necesare functionarii firmei de catering (aviz sanitar veterinar, aviz sanitar, aviz PSI, aviz mediu, contracte cu firma deratizare, medicina muncii, etc). Vezi pagina despre autorizari restaurante.

2. Utilarea bucatariei cu echipamente profesionale care sa faca fata unui numar mare de portii zilnice si unei game variate de produse culinare (cuptor gastronomie si patiserie, masina de gatit, marmita, tigaie basculanta, friteuza, grill-uri cu roca vulcanica, vapori sau placa de fonta, masina de curatat cartofi, feliator, masina de tocat carne, robot de taiat legume, mixer si ustensile de bucatarie: polonice, teluri, spumiere, linguri servire, etc)

3. Optimizarea proceselor si retetelor culinare, atat pentru activitatatea zilnica de preparare a pranzului, cat si pentru evenimente tip coorporate, mese festive, petreceri, nunti botezuri, s.a.m.d. In ambele situatii ai nevoie de timp, profesionalism, sincronizare si talent pentru toate acestea, dar si de acele echipamnete profesionale de bucatarie, care iti scurteaza timpul de preparare, materie prima de calitate, consumabile si experti in bucatarie care sa vina cu retete si meniuri alese.

4. Iar pentru a fi gasit si gasibil ai nevoie de promovare, marketing, management si toate acestea realizate de specialisti, cu instrumente puternice, inclusiv platforme online.

In baza noastra de date gasesti cu siguranta o mare parte din specialistii, profesionistii si consultantii in dotarea firmei tale de catering si-n realizarea retetelor si, evident, a managementului, iar dupa ce apelezi la ei, te rugam sa ne spui cat de multumit ai fost.Ofertanti dotare firme de catering


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca