Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Ceainarii

Atunci cand esti in cautarea unor idei de ceainarii, ar trebui sa stii ca o asemenea afacere poate fi lafel de bine un business decent si un lucru cu care merita sa-ti umpli timpul, dar poate lafel de bine sa fie si durerea de cap pe care nu o aveai, daca spatiul nu-ti apartine si platesti chirie, daca nu ai fonduri pentru salarii pe o perioada mai lunga de timp, cat ar dura sa se afle despre ea si daca toti banii tai au fost deja consumati in ceai, mobila si decoratiuni si nu ai investit intr-un plan de comunicare integrata de marketing.

Frumusetea este ca numai oamenii speciali isi fac ceainarii, cel putin pentru faptul ca o ceainarie necesita creativitate, cultura si disponibilitatea pentru socializare.

Daca ar trebui sa gandim rational, dupa cele mai frumoase ceainarii din Bucuresti sau de oriunde din lume, in care am fost, ni se pare un paradox ca multe dintre ele meritau replicate si totusi nu au ajuns francize. Asta denota caracterul personal si intim, daca vrei, al unei asemene idei de afaceri, care, uneori, nu se poate multiplica ori pentru ca nu-si doreste proprietarul ori pentru ca nu stie cum se francizeaza o afacere de acest gen.

De altfel stii ca, daca vrei sa ai cea mai buna ceainarie sau sa te afli in topul ceainariilor din Bucuresti sau din orasul in care te afli, este foarte important sa creezi un ambient placut si o POVESTE SPECIALA, pentru ca acesta va fi primul lucru care te va diferentia pe o piata unde concurenta incepe sa se faca simtita, impreuna cu ritualurile pe care le creezi si varietatea de ceaiuri servite cu turta dulce, briose, fursecuri cu ciocolata sau gustari pentru grupurile de prieteni care se vor aduce acolo unii pe altii.

Daca vrei sa creezi un astfel de refugiu urban, te invitam sa cauti tot ce-ti trebuie in baza de date ce se creaza zi de zi aici si, cand ai deschis, anunta-ne si pe noi, pentru ca suntem topiti dupa ceainarii, ceaiuri si momente speciale.

Consultanta ceainarii


Cursuri pentru ceainarii


Furnizori ceainarii


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca