Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

FRESCO EXPERT

FRESCO ofera echipamente profesionale si de calitate pentru bucatariile experte in arta culinara si pentru industria de catering.

Consultanta este punctul nostru forte, deoarece proiectarea unei bucatarii profesionale necesita profesionisti care au pregatire si experienta.

Alegand Fresco acesti experti sunt disponibili pentru dvs pe teren.

Profesionistii nostri va vor furniza ajutor competent - incepand cu primul concept pana la proiectele de ansamblu.

O solutie pentru bucatarii include selectia si combinarea optima a infrastructurii necesare/existente cu necesarul de utilaje si tehnologie cerute pe piata.

In gama larga de produse Fresco, veti gasi echipamente de bucatarie si accesorii de inalta calitate care si-au dovedit eficienta, pentru diferite categorii de preturi, pentru bucatarii profesionale de toate formele si marimile. De asemenea frigidere si inclusiv echipamente pentru spalatorii profesionale.

Fresco detine o gama larga de produse disponibile rapid atat in Bucuresti, cat si in orice colt al tarii.

Mentinerea unei prezente la nivel national este o provocare pe care numai un partener important o poate detine.

Contati pe un ajutor expert prin liniile noastre „hotline” si contacte pe teren.

Bucatariile noastre au succes pretutindeni in Romania, in restaurante, hoteluri, cafenele, pizzerii, baruri, bucatarii la scara mare, industria de catering, spitale – toti beneficiaza de sprijin din partea noastra.

OFERTE SPECIALE

Pentru consultanta, montaj si oferte speciale, va rugam sa ne vizitati website-ul la adresa www.fresco.ro pentru a ne contacta.

PORTOFOLIU CLIENTI

Iata o parte dintre clientii care au cumparat de la noi: Dunarea SA, Magic Nord Star, Restaurant Prato cu specific mediteranean, Cantina Nokia Cluj, Complex Hotelier Select Iasi, Hotel Sport Poiana Brasov, Ana Hotels Europa Eforie Nord, Aquaris Hotels&Resorts Crivia Caras-Severin, Hotel Belvedere Braila, Hotel Egreta Tulcea, Hotel Hefaistos Covasna, Pensiunea Montana Blaj, Restaurant Collage, Restaurant Baba Novac Craiova, Restaurant Ambasador Tg-Jiu, Cantina Electromagnetica, Restaurant Autoservire Monte Carlo Mamaia, Cantina Daewoo Heavy Industries Mangalia

CONTACT SI ADRESA:

B-dul Biruintei nr. 253-257, etj.1, birou 4, Oras Pantelimon, Ilfov

Tel: 021.252.68.33, 021.252.10.53 
Email: contact@fresco.ro

Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca