Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Echipamente frigorifice

Obtinerea temperaturii optime de conservare a alimentelor se poate realiza cu ajutorul ghetii sau cu ajutorul agregatelor frigorifice. Acestea sunt utilaje cu ajutorul carora se obtine frigul artificial. Functionarea lor se bazeaza pe substante chimice (amoniac, freoni, etc), care in momentul incalzirii genereaza temperaturi scazute necesare conservarii alimentelor.

1. Dulapul frigorific de refrigerare/masa frigorifica sunt folosite pentru pastrarea diferitelor alimente perisabile. Temperatura interioara este de -2/+8°C. Accesul se face prin usi cu garnituri magnetice.

2. Dulapul frigorific de congelare sau masa de congelare sunt folosite pentru pastrarea alimentelor pe o perioada indelungata, la o temperatura de -18°C.

3.Vitrina frigorifica se foloseste pentru prezentarea si conservarea preparatelor. Are in partea de expunere doau geamuri distantate printr-un strat de cauciuc. Aerul dintre cele doua geamuri constituie un strat izolator, intre mediul exterior si interiorul vitrinei. Acestea au fost concepute in functie de necesitati: vitrine frigorifice pentru restaurant, pentru cofetarie, pentru bauturi nealcoolice, etc.

 

4. Camerele frigorifice de refrigerare sau de congelare sunt ideale in spatiile generoase pentru ca permit o capacitate mare de stocare. Ele pot cu agregrate frigorifice incorporate sau la distanta.

Masuri de protectia muncii: este interzisa montarea agregatelor frigorifice pe culoare de circulatie, in holuri, sub scari, etc. in apropierea agregatelor nu se depoziteaza ambalaje sau marfuri care ar putea impiedica ventilarea acestora. Dezghetarea evaporatoarelor si a conductelor se va face cand pe acesta se depune un strat de gheata, capacitatea agregatului fiind afectata in acest caz, scazandu-I puterea de racire. Este interzis sa se curete gheata sau zapada depusa pe evaporatoare prin lovirea cu obiecte contondente, care afecteaza prin intepare circuitul agregatului, dezghetarea facandu-se prin lasarea agregatului deconectat de la retea, cu usa deschisa, la temperatura camerei.

Oferte echipamente frigorifice


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca