Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Comunicare restaurante

Cand ne gandim la comunicare pentru restaurante nu intelegem neaparat tot promovare si publicitate in sensul atat de uzitat, ci partea extrem de importanta a fluxului de comunicare al unui restaurant, atat de la manager la angajati, de la angajati catre clienti, cat si la partea de PR pentru restaurante, care a devenit aproape o stiinta in sine.

In acelasi mod putem face referire si la managementul responsabilitatii sociale, parte numita si RSC sau CSR (in engleza), devenita de asemenea o stiinta in sine, care pana nu demult era considerata ca parte a strategiilor de relatii publice.

Exact cum spuneam la sectiunea in care vorbeam despre marketing pentru restaurante si aici exista un paradox de mentionat, exact pentru cei care nu vor sa se bata in preturi cu vecinii sai sau cu restaurantele cu acelasi specific.

Daca te implici stiintific in campanii de responsabilitate sociala si traiesti in acest mod, pur si simplu poti sa nu mai ai nevoie de alta comunicare pentru restaurantul tau, pentru ca intotdeauna se vor gasi ziare, reviste, televiziuni, bloguri si site-uri de sprecialitate sa-ti faca o mare reclama pentru acest fapt.

Daca vrei un exemplu: sunt pub-uri si restaurante, chiar si-n Romania, care incurajeaza descoperirea de talentele, unele in care se invata percutie sau a se canta la anumite instrumente muzicale si, pentru aceasta preocupare, vazuta ca o responsabilitate sociala, eforturile le sunt rasplatite.

In astfel de restaurante mancarea poate deveni o recuzita si conjunctura experientiala sa conteze cel mai mult.

Pentru orice actiune de acest fel este nevoie de specialisti, care sa-ti fundamenteze intr-un pachet intreaga strategie de comunicare, tocmai pentru a capitaliza fiecare cent sau efort investit, trezindu-te la un moment dat ca vrei sa transformi aceasta afacere in franciza.

Oferte comunicare restaurante


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca