Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Recrutare pentru firme de delivery

Prinsi cu euforia deschiderii propriei firme de delivery sau restaurant cu livrare la domiciliu, ne scapa exact partea de recrutare a personalului, care este poate lafel de importanta ca si retetele, ambalajele, site-ul de prezentare sau magazinul virtual.

Oricata experienta ai avea, tot este putin probabil sa fii chiar tu specialist in recrutare personal pentru restaurante cu livrare la domiciliu sau delivery si atunci, daca facem o casa pe o fundatie care scartaie, nu va scartai si casa la final?

Intr-un asemenea demers totul ar trebui sa porneasca de la materialul uman, ca un prim capital. Sa zicem ca, dupa primul contact cu site-ul de prezentare, ma hotarasc sa apelez primul numar de telefon si-mi raspunde cineva plictisit ori de viata ori de salariu, care-ti raspunde in raspar, nu are rabdare, nu stie sa recomande, nu se simte ca zambeste la celalalt capat al firului.

Ce, n-ai stiut, ca zambind la telefon, cel de la capatul firului va simti asta?

Daca a fost o perioada de varf si ai asteptat o gramada sa raspunda cineva, macar sa-l tratezi pe om cu toata grija si respectul si situatia se va detensiona negresit.

Acelasi lucru este si cu angajatii de la livrari care au fost prinsi in trafic si, dupa ce ca au intarziat, nici macar nu stiu sa faca o impresie deosebita, care sa stearga prezumtia de neseriozitate, fata de promisiunea de a ajunge in timpul asumat.

Cunoastem din experienta situatii tragi-comice, printre care una cu un sot infidel, care obisnuia sa comande pizza, atat acasa, cat si la amanta si a fost dat in vileag de o operatoare din call center-ul firmei de delivery.

Sotia nervoasa, evident, s-a dus la fix peste cuplul patimas, afland adresa. Asadar nu vrei sa stii ce a urmat si cine a ramas sa plateasca pagubele cu spalarea imaginii. Laughing

Apoi vine momentul sa faci traininguri si cursuri cu angajatii restaurantului cu livrare la domiciliu sau firmei de delivery, ca sa implementezi cine stie ce strategie. Cu cine poti face treaba asta, daca materialul uman recrutat gresit de manager dupa anunt in ziar sau online este sub orice critica si nefiltrat corect?

Noi credem ca merita sa lasi pe mana specialistilor in recrutare sa faca treaba pentru tine, iar tu sa lucrezi la afacere nu in afacere.

Tu ce zici, nu cumva iesi mai scump cu experientele triste pe care le traiesti?

Speram sa-ti fie de mare ajutor firmele pe care le gasesti aici si te rugam sa ne spui cat de multumit ai fost de serviciile lor.

Multumim!


Oferte recrutare pentru firme de delivery


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca