Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Transport pentru firme de delivery

Tot la consultanta ar trebui sa apelezi si pentru a alege cele mai fiabile masini, scutere sau biciclete pentru transport in regim delivery.

Ca si la partea de telefonie, logistica si partea de auto este vitala unei firme de delivery sau unui restaurant cu livrare la domiciliu, pentru ca, mai ales in orele de varf, este dezastru sa ramai fara o masina, un scuter, o autorutilitara sau alt mijloc de transport dintre cele autorizate.

Merita in primul rand sa faci dimensionarea logistica a dinamicii servirii, apoi sa hotarasti bugetul si la final sa alegi mijloacele de transport care se potrivesc atat pe timp de vara, cat si pe timp de iarna.

Daca vorbim din perspectiva comunicarii integrate de marketing, noi am propune ca dupa infiintarea firmei de delivery sau restaurantului cu livrare la domiciliu sa incepi cu pasi mici, adica sa cuceresti zona cu zona, apoi cartier cu cartier.

Te duci la o tipografie si cei de acolo iti spun ca trebuie sa tiparesti pliante sau flyer-e in tiraje uriase, ca sa iesi foarte ieftin, investesti in ele si te trezesti ca nu poti sa tii o promotie foarte mult timp si, daca nu ai gasit cu cine sa le distribui sau firma de distributie pliante te limiteaza la un minim, brusc descoperi ca masinile, autoutilitarele, scuterele sau bicicletele nu mai fac fata.

Este mult mai simplu sa faci lucrurile cu pasi mici, dar siguri, daca nu ai un buget pe masura. In general e bine sa pornesti cu o strategie, inclusiv de rezerva.

Sfatul nostru este sa urmaresti promotiile si sa iei la rand cel putin 10 oferte dintre producatorii si distribuitorii de masini, autoutilitare, scutere si biciclete inscrise aici. Si in raport cu fiabilitatea si pretul sa iei cea mai buna decizie.

SFAT UTIL:

Este mult mai ieftin un consilier pe logistica sau pe parcuri auto si cateva drumuri la service-urile unde se repara masinile, scuterele si sutoutilitarele pe care vrei sa ti le cumperi, decat sa cumperi cateva masini de acelasi fel, care au defecte comune, care apar cam in acelasi timp si sa te trezesti ca-ti pica nu una, nu doua, ci mai multe odata.

Dupa ce rezolvi aceste treburi, ti-am ramane recunoscatori daca ne-ai spune cum a fost colaborarea.

 


Oferte transport pentru firme de delivery


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca