Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Cursuri pentru cofetarii

Invatam, invatam, invatam si tot ne dam seama ca au aparut cursuri pentru cofetarii si noutati in materie de prajituri, dulciuri, inghetate, torturi, produse de patiserie, coloranti, arome noi, metode de ornare, metode de pastrare, la care, cu ceva vreme in urma, nu ne-am fi gandit.

Ateliere de gatit sau workshop-uri, cum li se spune, cursuri de marketing, de vanzari si training-uri, toate fac, de fapt, ca societatea sa mearga inainte, pentru ca accesul la informatie este atat de rapid si totul depinde de cat de bine stii sa cauti, incat dinamica aceasta impune ca aceste cursuri sa se tina chiar la distanta sau chiar sa urmaresti tutoriale video si se cheama ca ai avansat.

Nici n-ai invatat bine noi tehnici de gatit pentru cofetari, tehnici de decorare, retete speciale si multe altele, ca au aparut noi si noi platforme de socializare, de genul Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest si zeci de metode si strategii de marketing online, astfel incat, pentru a tine pasul cu ultimele noutati, trebuie sa urmezi cursuri de marketing experiential, cursuri de organizari evenimente, care vin cu noutati si metode de diferentiere fata de concurenta, la care nici nu te-ai fi gandit.

Am cautat pentru tine o suita de cursuri si training-uri, firme de training, specialisti si consultanti, care te vor ajuta sa te diferentiezi la propriu, chiar daca te simti foarte inghesuit de concurenta si nu ai cum sa scapi de faptul ca si-au deschis o cofetarie chiar langa cofetaria ta.

Daca vrei un asemenea exemplu, poti afla despre saormeria care s-a deschis la fix doi metri de celebra Saormeria Dristor, la care este coada si la 2-3 noaptea, iar de la ceilalti, "imitatorii" nu cumpara nimeni, in timp ce Saormeria Dristor a ajuns o celebra franciza.

Te invitam sa te abonezi la newsletter, atat pentru noutati, cat si pentru materiale gratuite, iar dupa ce urmezi aceste cursuri, te invitam sa revii si sa ne spui cum a fost.

Mult spor in toate,
Echipa CH

Cursuri de marketing


Cursuri de cofetar


Cursuri de vanzari


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca