Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Certificare cofetarii

Etapa de certificare a unei cofetarii sau a unui laborator de cofetarie, apare in momentul in care iti doresti un succes mai mare in afaceri, respectiv sa obtii comenzi pentru retele mari de restaurante, firme de organizare de evenimente, petreceri corporative de mari proportii si altele asemenea.

Sigur ca da bine sa faci toate tipurile de certificari chiar inainte de a vorbi despre primele comenzi, tocmai pentru ca poti sa ratezi astfel de comenzi en-gros de prajituri si torturi, daca apar mai devreme decat te-ai asteptat.

Cauta printre ofertele de aici pe toti specialistii care-ti pot oferi consultanta in certificare, urmeaza pasii, fa un comunicat de presa si spune-ne cum a fost.

Iar daca vrei sa fii la curent cu noutatile din industria cofetariilor, cu evenimente importante, cu targuri, expozitii, concursuritraininguri si cursuri specializate, ateliere sau workshop-uri care apar, nu ezita sa te abonezi la newsletter.


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca