Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Discoteci

Cand simti ca merita sa investesti in lansarea unei discoteci, inseamna ca ti-ai dat seama ca in zona vizata chiar s-ar cere asa ceva, insa lipsa ei nu presupune neaparat ca aceasta idee este si cea mai buna dintre ideile de afaceri pe care le-ai avut.

Uneori poate pica la fix si asa probabil s-a nascut si cea mai buna discoteca din Bucuresti sau din orasul in care traiesti, alteori prietenii care te-ar incurajat, poate vor doar sa aiba un loc in care sa se distreze gratis, fara a fi responsabili fata de efortul si investitia ta.

Nu vrem sa-ti jignim prietenii, dar prea multe discoteci s-au inchis pentru faptul ca doar o mana de oameni si-au dorit-o, iar restul au fost pur si simplu dezinteresati sau au trecut si ei de doua ori pe acolo.

O discoteca nu se intretine din cateva petreceri si evenimente pe luna, ci din mult mai mult. Si de aceea ne-am gandit sa-ti oferim o baza de date cu tot ce-ti trebuie, pentru a-ti construi si tu cea mai buna discoteca din zona ta si, pe langa un profit considerabil, sa-ti poti recupera oricand investitia sau sa multiplici de cateva ori afacarea.

Sigur ca la-nceput te poti baza pe cel mai bun DJ pe care l-ai cunoscut sau chiar tu esti DJ-ul si ca nu este nevoie sa-ti iei cele mai costisitoare echipamente de discoteca, dar o consultanta si un plan de comunicare integrata de marketing nu pot lipsi.

W. Edwards Deming spunea ca: "Daca nu poti descrie ceea ce faci ca pe un proces, inseamna ca, de fapt, nu stii ce faci." Ori un specialist in marketing te va invata cum sa-i faci pe clienti sa te promoveze aproape gratis.

Daca vrei sa fii la curent cu noutatile din industria ta, te invitam sa te abonezi la newsletter si-ti vom fi recuniscatori daca ne si spui cat ai fost de multumit de cei cu care ai intrat in contact, indiferent daca au fost furnizori de echipamente, de boxe, amplificatoaremixere profesionale, lumini, instalatii de fum, sisteme de sonorizare s.a.m.d..

Mult succes,
Echipa CH

W. Edwards Deming spunea ca: "Daca nu poti descrie ceea ce faci ca pe un
proces, inseamna ca, de fapt, nu stii ce faci."

 

Furnizori pentru discoteci


Consultanta discoteci


Cursuri pentru discoteci


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca