Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Cursuri pentru discoteci

Dintre cele mai noi si cautate cursuri pentru discoteci, care au aparut, sunt, evident, cursurile de organizare evenimente, cursurile de arhitect de eveniment, cursurile de marketing experiential, cursurile de DJ si probabil cursurile tehnice de sonorizare.

Concurenta acerba din industria de entertainment si avansul tehnologic, fac ca pregatirea si participarea la traininguri si cursuri sa faca diferenta intre doi competitori din aceeasi piata si nu doar cea mai buna muzica, asa cum te-ai fi gandit.

La un curs de marketing experiential, de pilda, vei invata cum sa iesi din tiparele unei discoteci clasice si sa intelegi si mai bine clientul secolului XXI.

Astfel vei invata sa aduci mereu ceva nou si imprevizibil in discoteca, sa surprinzi, sa loializezi si, mai mult decat atat, prin tehnici de marketingul rumorii, sa-i determini pe clienti sa vorbeasca despre tine si cele mai bune petreceri tinute in discoteca ta.

Cautand pe dreapta si in bazele noastre de date, vei gasi o multime de traininguri si consultanti la care sa apelezi, insa te rugam, ca dupa ce ai apelat, sa ne tii la curent cu gradul de multumire pe care l-ai avut.

Mult spor,
Consultanta CH


Oferte de cursuri pentru discoteci


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca