Restaurante cu autoservire
Daca urmarim cateva restaurante cu autoservire, deja observam ca am trecut in zona de industrie la propriu si vedem bine cat de mult, lipsa timpului disponibil pentru a gati, ne impinge spre a deveni cu totii clienti siguri ai acestora.
Ultimul trend in restaurante cu autoservire deja ne arata la ce nivel s-a ajuns si ca, de fapt si aici oamenii care ne intra intr-o astfel de pravalie se asteapta la mai mult.
Daca intelegi subtilitatea strategiilor de marketing pentru restaurante cu autoservire, practic vei sti si ca este destul de stanjenitor, atunci cand esti client, sa stai la coada cu tava in fata, sa te inghesuie cineva din spate, ca sa-ti iei 2 portii de mancare si sa faci si echilibristica sa ajungi cu ea in buna regula la o masa, care nu intotdeauna este suficient de curata.
Cam de aici trebuie sa pornesti si nu de la idei de a avea un restaurant cu autoservire, de la bucatari, retete si atat.
Cateva particularitati suplimentare ale managementului restaurantelor cu autoservire sunt acelea ca responsabilitatea cea mai mare este in zona aprovizionarii cu materii prime, mai precis a asigurarii unui flux continuu si calitativ al acestora. In rest nu difera [...]
Ca sa intelegi mai bine principiile marketingului pentru restaurante cu autoservire, trebuie sa aplici corect astfel de idei de afaceri sau mai precis sa intelegi ca, infiintand un astfel de business intr-un loc nepotrivit, nici cel mai bun marketing nu te poate [...]
Incepi sa te gandesti la strategii de comunicare pentru restaurante cu autoservire exact in clipa in care intelegi ca cel care comunica mai mult castiga mai mult.Asta pentru ca, din start, daca te-ai asezat intr-o zona cu vad, asa cum te si sfatuim sa faci [...]
Asa cum cel mai bun marketing pentru servicii este serviciul insusi, promovarea restaurantelor cu autoservire se incadreaza oarecum in aceasta categorie, prin urmare, dupa ce te-ai asezat unde trebuie, ai ales cele mai bune retete culinare, ai angajat cel mai [...]
Este de zeci de ori mai profitabil sa apelezi la firme de recrutare a personalului pentru restaurante cu autoservire, cel putin pentru faptul ca acesti oameni vor trece prin niste filtre destul de profesioniste si de mai multe ori.Altfel spus, nu ne imaginam [...]
Acum, cand experienta se vinde mai bine ca oricand, consultanta pentru restauratele noastre cu autoservire devine extrem de importanta din cel putin 3 motive:1. Birocratia pe care tot unii dintre noi am intretinut-o, cu spagi, evident, nu ne lasa timp sa mai [...]
In ultimul timp batalia pentru diferentiere se muta chiar si in curtea furnizorilor restaurantelor cu autoservire pe care ni-i dorim, asta pentru ca si cele mai bune retete se copiaza, cei mai buni bucatari se fura de la concurenta, decoratiunile se pot copia [...]
Linia de autoservire se caracterizeaza, de regula printr-un front obligatoriu, cu bara de ghidare, consumatorii stand la rand si alegand preparatele dorite.
Aceasta linie este compusa din urmatoarele utilaje:
1. Modul neutru deschis sau cu dulap pentru tavi
2. Modul [...]
Asa cum ai nevoie de asigurari, trebuie sa te gandesti inca de la inceput si la consultanta juridica pentru restaurantul tau cu autoservire si nu doar pentru infiintarea firmei si inregistrarea marcii la OSIM, ci si o consultanta juridica profesionala adecvata [...]
Tinand cont de multitudinea situatiilor in care ne sunt expuse afacerile sau parti din afaceri, apelam la asigurari pentru restaurante cu autoservire, tocmai pentru a recupera din daune, daca acestea intevin. Bineinteles ca anumite componente din dotarea restaurantelor [...]