Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Consultanta juridica restaurante

Cand investesti zeci si sute de mii sau chiar milioane de EUR intr-un restaurant este imposibil sa crezi ca nu ai nevoie de consultanta juridica, cu toate formele si veleitatile sale.

Tot ceea ce scrii pe site, pe oferte, pe mape, certificarile si autorizarile pe care le iei, contractele de aprovizionare cu furnizorii, contractele cu UPFR, contractele de inchiriere si cu oricine altcineva, se pot intoarce impotriva ta, daca nu ai in jurul tau specialisti in consultanta juridica.

Fata de investitia in consultanta juridica, pericolul care te paste este de mii de ori mai mare, asa ca nu te sfatuim decat sa alegi pe cei mai buni, pentru ca acest efort financiar il faci o singura data si apoi stai linistit.

Nu este vorba doar de situatii conjuncturale, ci si de situatiile in care poti fi vanat de concurenta si reclamat sau denigrat prin interpusi, la care trebuie sa te pui la adapost.

De aceea nu credem ca se poate si fara, asa cum cred cei mai multi.

Iata o lista de avocati si juristi specializati, despre care asteptam sa ne spui daca ai fost multumit/a.

Oferte consultanta juridica restaurante


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca