Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Consultanta juridica firme de delivery

Din momentul infiintarii firmei de delivery sau restaurantului cu livrare la domiciliu si incepand cu inregistrarea marcii, fie ca este pizza, gogoserie, gustari, sandwich-uri suntem sub incidenta nevoii de consultanta juridica din foarte multe puncte de vedere.

De regula alegem nume cu mare sonoritate si ne trezim ca incep sa apara problemele, pentru ca este inregistrat international si tocmai cand ne este mai bine, trebuie sa renuntam, sa zicem, exact la numele de domeniu web in care am investit foarte multi bani, pentru ca apartine altcuiva. Deci risti sa ti se ia numele de domeniu, fara sa mai poti recupera niciun ban.

Daca ai face o excursie in SUA si ai face comenzi pe delivery, vei descoperi ca americanii au scrise pe toate partile tot felul de atentionari, in sensul de a nu pastra mancarea mai mult de nu stiu cate zile, de a nu reincalzi si multi alti "DO NOT!".

Trebuie sa tii cont ca lucrezi cu oamenii si nu toti oamenii sunt bine intentionati, mai mult decat atat, nu poti fi sigur nici pe angajatii tai ca nu fac cine stie ce probleme si atunci, devine foarte importanta consultanta juridica pentru a te proteja. Asa ca sunt destui care vaneaza firme de delivery sa le ia banii, dupa ce au facut de la cu totul altceva o toximfectie alimentara.

Odata ce-ti pui la punct acest mecanism de protectie a marcii si fata de angajatii rau intentionati, ar fi bine sa apelezi si la brokeri pe partea de consultanta in asigurari, pentru ca o asigurare buna trece primejdia rea, iar pretul este mult mai mic decat ti-ai fi inchipuit. Merita sa dai cateva sute de RON pe an, ca sa stai linistit.

Iti spunem toate acestea pentru simplul motiv ca am auzit ca exista si alta categorie de "cetateni bine intentionati", care se plimba pe strazi, isi noteaza marcile restaurantelor sau magazinelor, verifica daca nu sunt inregistrate si le inregistreaza ei, facand din asta o vanatoare de chilipiruri. Tu iti dai seama ca au facut-o intentionat, dar nu ai cum sa demonstrezi si poti fi santajat, pana cand va trebui sa platesti pretul cerut de ei, pentru ca nu prea ai de ales.

Iata de ce se justifica serviciile de consultanta juridica si de inregistrare marci, mai ales daca vrei sa-ti privesti afacerea ca pe o franciza.

Gasesti la noi o multime de companii si avocati specializati in aceste domenii si chiar te rugam sa ne spui cat de multumit/a ai fost.

Sa ai spor!


Oferte consultanta juridica firme de delivery


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca