Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Recrutare personal restaurante cu autoservire

Este de zeci de ori mai profitabil sa apelezi la firme de recrutare a personalului pentru restaurante cu autoservire, cel putin pentru faptul ca acesti oameni vor trece prin niste filtre destul de profesioniste si de mai multe ori.

Altfel spus, nu ne imaginam cum poate reusi un manager de restaurant cu autoservire sa le faca pe toate si bine, sa fie si un bun psiholog si atent la detalii.

Gandeste-te, cum ar fi sa ajungi sa ai cel mai bun restaurant cu autoservire si te lasa balta doi sau trei angajati in aceeasi zi si sa plece sau sa cedeze psihic, in timp ce tu ai o coada de 60 de oameni sau chiar mai multi la usa?

Evident ca si recrutarea managerului trebuie sa parcurga tot asemenea filtre.

Acum, cand accesul la portaluri puternice, inclusiv ale posturilor de televiziune este atat de facil si acestea sunt avide de asemenea picanterii, scandaluri sau virale, este un risc foarte mare sa te hazardezi sa intri in gura presei sau in atentia tuturor cu publicitate negativa.

De aceea recrutarea personalului pentru restaurantul cu autoservire, pe care l-ai pornit sau vrei sa-l lansezi, trebuie facuta de firme specializate si, in general, de specialisti si psihologi.

Iti recomandam sa faci o mare distinctie intre cei care vor doar o slujba ocazionala, pentru ca nu au alta alternativa momentan si cei care crezi tu ca vor ramane cel putin o perioada de cativa ani.

In cazul acesta, un bun manager va sti exact ce sa faca pentru a nu fi nevoit sa aiba un trafic prea mare pe la biroul de resurse umane al companiei si mai tot timpul problema lipsei de personal si, mai ales de bucatari, pentru ca toate acestea se vor resimti atat in cifra de afaceri, cat si in imagine.

Cauta in baza noastra de date specialistii in recrutare pe care ti-i doresti si spune-ne cat de multumit/a ai fost de ei.

Sa ai spor,

Echipa CH


Oferte recrutare personal restaurant


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca