Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Momentefericite.ro

MOMENTEFERICITE este un concept de a surprinde prin fotografie cele mai fericite monente din viata oricui, incepand de la evenimente fericite de tip petreceri private, nunti, botezuri, cununii, aniversari, dar deopotriva si evenimente corporative, de genul lansarilor de produse, lansari de servicii, conferinte, lansari de showroom-uri, fotografii menite sa incununeze momente importante din istoria companiilor.

Fiind lansat de compania QUARTZ FILM, conceptul de a fotografia se combina cu cel al filmarilor de evenimente surprinzand mereu bucuria implinirii lucrurilor, astfel incat, atat fotografia, cat si secventele video sa se completeze reciproc, pentru a pastra bucuria armoniei si durabilitatii lucrurilor implinite.

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, ne-am specializat, pe langa fotografie de eveniment si-n fotografie de produs si fotografie documentara. Iar pentru aceasta avem si un studio foto si video propriu dotat cu tot ce este necesar pentru a realiza performanta.

Iata un slideshow video de prezentare a conceptului numit MOMENTE FERICITE, ce se poate aplica oricarei afaceri, inclusiv prezentari de restaurante, hoteluri, pensiuni, pentru a va convinge audienta ca sunteti cea mai buna alegere pentru ei:

Va puteti bucura astfel de slideshow-uri video cu meniuri ispititoare, decoruri atragatoare si clienti fericiti, prezentari care se pot introduce in site-uri sau care pot sa castige locuri fruntase in cautarile pe Google.

OFERTE:

Mereu am fost pregatiti sa surprindem cu oferte speciale si promotii pentru servicii foto si video, care au facut sa avem parteneriate pe termen lung cu aproape toti clientii nostri.

Pentru a fi la curent cu aceste oferte speciale si preturi, va invitam sa ne vizitati la adresa web: www.momentefericite.ro sau pentru video la adresa www.quartzfilm.ro.

CONTACT:

Tel mobil: 0726 755 239

Tel fix:      031 408 5144

E-mail: studio@quartzfilm.ro

Adresa: Str. Nerva Traian nr. 16, Bucuresti

www.momentefericite.ro

 

Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca