Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Autorizari firme delivery

In principiu ne sunt necesare aproximativ aceleasi autorizari, avize si contracte cu anumiti furnizori de servicii pentru infiintarea unei firme de delivery sau restaurant cu livrare la domiciliu ca si pentru orice alt restaurant.

In plus fata de intrarea in legalitate cu acestea este nevoie ca partea cu transportul sa fie facuta dupa legile si normele sanitare in vigoare, indiferent daca e nevoie de autoturism, autoutilitara, bicicleta sau scuter.

Chiar daca nu faci zgomot cu muzica sau la organizarea de evenimente, o alta grija trebuie sa ai fata de vecini, daca mirosurile emanate de la bucatarie, nu cumva deranjeaza pe cei din apropiere, pentru ca si asta este o problema de surmontat.

La fel ca si in cazul restaurantelor trebuie sa apelezi la consultanta pentru inregistrare marci si chiar anumite tehnologii si retete secrete de mancaruri si preparare, deserturi sau chiar blaturi de pizza, pentru ca lucrand cu oamenii, secretele acestea pot fi divulgate odata ce-ti pleaca din firma. Pentru asta exista avocati specializati in drepturi intelectuale, inventii si marci.

Iata cateva din lista intreaga a documentelor (autorizatii, avize si contracte necesare) valabile dupa ce ai rezolvat cu infiintarea firmei si inchirierea spatiului:

► Autorizatie sanitar veterinara - DSV (Directia Sanitar Veterinara)
► Autorizatie sanitara-  DSP (Directia de Sanatate Publica)
► Aviz PSI de prevenire şi stingere a incendiilor (P.S.I.)
► Autorizatie de la Protectia Mediului

Click aici pentru restul de avize, contracte si documente necesare ...

Chiar daca ai in jur multi binevoitori si sfatuitori, noi recomandam sa-ti pui toate aceste lucruri in ordine, pentru ca pe parcurs mai apar si alte surprize legislative, cu care trebuie sa te pui la punct. Lucruri cu care consultantii si avocatii specializati sunt intotdeauna la curent.


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca