Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Recrutare personal firme de catering

Ca peste tot in domeniul horeca si-n industria ospitalitatii, recrutarea personalului pentru firmele de catering este de facut cu ajutorul firmelor specializate si consultantilor in resurse umane. Doar ei pot sa faca evaluari profesionale si teste psihologice, demne de luat in seama.

Si asta din nenumarate motive, dar mai ales ca ne gandim, cata responsabilitate trebuie sa ai, cand lucrezi cu alimentatia oamenilor si cu produse, care intotdeauna iti pot crea dureri de cap si surprize.

Imagineaza-ti ca de la cine stie ce chestie sau neatentie se poate intampla o toxinfectie alimentara, care sa paralizeze o intreaga afacere, daca ai facut servicii de catering pentru o intreaga firma.

Nici nu vrem sa fim in pielea ta, daca esti dat in judecata si mai apari si la televizor. Cred ca stii ca au existat asemenea firme.

Una, de pilda, care a facut cateringul pentru o nunta, la care invitatii s-au imbolnavit pe loc si cineva spunea ca au ajuns la spital in jur de 20 de oameni si totul se intampla undeva in Bucuresti, in zona Casin.

Am mers acolo sa facem consultanta pentru alegerea locatiei unui restaurant si, cautand pe net detalii despre fostul restaurant, am aflat ca s-au inchis definitiv si irevocabil dupa acest eveniment.

Imagineaza-ti ca nimeni nu-si dorea nici macar sa inchirieze locatia pentru evenimente asemanatoare. Ce sa mai vorbim de deschiderea unui restaurant in acel loc de trista amintire.

De aceea recrutarea personalului trebuie facuta de specialisti si nu dupa ureche.

Dupa ce apelezi la aceste agentii de resurse umane, ca sa le zicem asa, te rugam sa revii si sa ne spui cat ai fost de multumit/a.

Sa ai numai spor!


Ofertanti recrutare personal firme de catering


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca