Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Asigurari restaurante cu autoservire

Tinand cont de multitudinea situatiilor in care ne sunt expuse afacerile sau parti din afaceri, apelam la asigurari pentru restaurante cu autoservire, tocmai pentru a recupera din daune, daca acestea intevin.

Bineinteles ca anumite componente din dotarea restaurantelor si, mai ales, unele dintre utilajele de bucatarie si echipamente merita sa le asiguram doar pentru furt, deoarece sunt din inox si rezista o viata, in rest ne intereseaza buna functionare si nu ipotetice defectiuni.

Evaluarea riscurilor in vederea procesului de asigurare depinde in egala masura de bugetul pentru asigurari si gradul de protectie dorit.

Te invitam sa accesezi baza de date cu firme de asigurare, consultanti si brokeri, sa cauti oferte speciale si promotii de sezon si apoi sa ne spui cat de multumit/a ai fost.

Numai spor,
Echipa CH


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca