Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Chefs Of Romania

Bucatar consultant culinar pentru restaurant

 

www.chefsofromania.ro este o platformă dedicată pentru a găsi bucătari pentru acasă, evenimente private, restaurante si chiar si consultanți horeca sau culinari.

Platforma Chefs of Romania oferă posibilitatea de a incărca GRATUIT un proiect prin care puteți cere serviciile unui bucatar chef sau consultant, in doar câțiva pași simpli, începând desigur cu crearea unui cont de client, care nu costă absolut nimic.

Chefs of Romania îți găsește bucătar pentru tine și afacerea ta. Tu vii cu proiectele și bucătarii cu oferte personalizate și planuri de realizare.

Chefs of Romania își dorește să pună la dispoziție proiecte noi pentru bucătari talentați și să unească bucătarii chefi din țară. Industria HoReCa din România este intr-o continua dezvoltare, iar asta se vede atât prin servicii cât si prin produsele pe care le găsim pe piată.

Pe platformă sunt invitați toti bucatarii chefi și consultanții care doresc sa fie mai aproape de potențialii lor clineți. Platforma pune la dispoziție o serie de fișiere HACCP gratuite celor ce au cont de furnizor, pentru a susține bunele practici in alimentația publică.

În domeniul HoReCa nu poți aplica zicala ‘’învăț din greșeli’’ pentru că o mică greșeală sau o decizie greșită poate fii fatală pentru afacere. Profită de experiența unui consultant care te poate ajuta să eviți o serie de erori costisitoare și demotivante; cu siguranță vei economisi timp și bani.

Un consultant poate depista din timp potențialele probleme și puncte critice și poate crea un plan de măsuri și proceduri în consecință. Tot acesta poate creea un manual de operare, în care standardizează toate aspectele ce ar putea deveni problematice în a administra o afacere în domeniul HoReCa.

„ Ești înconjurat de soluții simple, evidente și valoroase care îți pot crește dramatic veniturile, puterea, influența și succesul. Problema este că nu le vezi.”

Consultanții și serviciile lor implică mai mult decât un bucătar care face meniu. Ei aduc ajutor certificat, cu experiență și nivel profesional. Costurile unui consultant horeca sau bucătar chef este recuperată prin economiile pe care el vă ajuta să le faceți și prin profitul pe care urmează să îl aveți după serviciile pe care vi le oferă. De cele mai multe ori este cu mult mai ieftin să apeleți la profesionisti decat sa pierdeți bani și mai ales timp prețios.

Domeniu Horeca se dezvoltă și suferă schimbări drastice. Asigură-te că ți pasul și că iei deciziile corecte pentru business!

Dacă te-am făcut curios, deschide-ți gratuit un cont de client sau de furnizor și explorează oprotunitățile platformei Chefs of Romania.

 

Nume *
Email *
Pagina web
Comentariu *
Răspunsuri
Nu au fost trimise răspunsuri.

Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca