Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Infiintarea unei patiserii

Poti fi mandru de infiintarea unei patiserii, spunand ca ai avut cea mai buna idee de afaceri, dar poti fi si mai mandru, daca spui ca ai creat un lant de patiserii de pe urma carora vor trai si nepotii tai.

Lasand deoparte autorizatiile pentru infiintarea unei patiserii, dotarea cu utilaje si echipamente, promovarea si recrutarea angajatilor, diferenta totusi o face viziunea cu care te prezinti publicului tau tinta, ori "viziunea este arta de a vedea ce este invizibil celorlalti" si asta-ti vine dupa foarte multa experienta, iar noi speram sa fie numai experienta pozitiva.

Pana atunci trebuie sa stii ca infiintarea unei firme porneste cu succes, doar daca ai acel dram de viziune inca de la inceput sau, daca nu o ai, cel putin ai apelat la consultanta adecvata, pentru a reusi chiar de la debut.

Multi au probleme cu numele firmei la cativa ani dupa ce au investit o multime de bani in tot ce au gandit, incepand de la dotare, pana la reclama si de aceea este un lucru ce trebuie facut bine chiar de la inceput. Altii au probleme cu vecinii, care te pot reclama datorita mirosului si nu neaparat cu vecinii existenti, ci cu altii noi care se pot muta.

Alegerea obiectelor de activitate derivate. de asemenea este importanta, ca sa nu cheltui mai tarziu, cand, poate, te extinzi.

Cauta cu grija din baza noastra de date pe cei ce-ti ofera asistenta in obtinerea autorizatiilor si consultanta juridica pentru infiintarea firmei si spune-ne apoi cat de multumit ai fost.

Te asteptam apoi sa revii.

Mult spor,
Echipa CH


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca