Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Chef Alex Rada

Chef Alex Rada oferta consultantă culinară pentru restaurantele din Romania, iar in ultimii 5 ani a avut peste 25 de proiecte cu o rata de succes de 96%. Meniul restaurantelor din România trebuie adaptat la publicul român atât prin gustul mancarii cât si designul locației si serviciile oferite.

Fiecare țară are propria cultură si proprile obiceiuri, așa că de cele mia multe ori este dificil și neindicat să se aducă de afară un concept care să se implementeze in România, fară a-l adapta. Sa NU UITĂM de unul dintre cei mai mari jucători din Horeca care este McDonald’s și care are tot meniul adaptat la gustul românesc. Probabil ați observat cum gustul preparatelor de la McDonald’s difera de la țară la țară. Ei au investit mult timp, bani si efort pentru a ințelege gustul nostru si au adaptat preparatele pentru a avea succes pe piața din România.

Un consultant culinar este capabil să utilizeze expertize extinse din industria alimentară pentru a oferi o analiză obiectivă a afacerii tale. Consultantul este „avocatul” tău, cineva cu care poți jongla prin idei și care poate optimiza performanța și bunăstarea afacerii tale.

El poate ajuta la minimizarea riscurilor și a costurilor deschiderii restaurantului. Consultantul poate să asiste la dezvoltarea conceptelor, să efectueze un model de afaceri, să colaboreze la elaborarea de meniuri / rețete, să creeze și să efectueze instruirea personalului de bucătărie și orice altceva aveți nevoie pentru a crea o deschidere excepțională a restaurantului. Elimină stresul de la punerea în aplicare a unor elemente complexe sau tehnice, cum ar fi ergonomia / proiectarea stațiilor de lucru, analiza financiară strategică și sustenabilitatea.

Dacă este timpul pentru o renovare a restaurantului sau dacă te afli într-o criză a activității în restaurant, un consultant culinar poate fi un adevărat salvator. Pe parcursul procesului de renovare, consultanții efectuează evaluări complete ale afacerilor, de la cap la coada, identificând problemele existente și riscurile viitoare, recomandând strategii optime de pregătire a personalului, dezvoltând soluții, recomandând idei noi și implementând schimbări cheie care vor face restaurantul să fie la nivelul maxim de randament fără a afecta elemente esențiale ale identitățîi dvs. de marcă.

Dacă vânzările au scăzut, meniul este învechit și nu există creativitate în mâncarea și serviciile oferite în restaurantul dumneavoastră, atunci obiectivul consultantului este să examineze totul, de la furnizori și depozitare până la gătire și prezentare, practici de manipulare a alimentelor, costuri și fluxuri.

Este limpede că un consultant este decizia potrivită pentru un business la început de drum, dar chiar si în timpul activității sau in momentele de criză. Chef Alexandru Rada a învățat din numeroasele proiecte că nu trebuie lăsată garda jos niciodată și ca orice business din HoReCa trebuie sa fie intr-o continuă dezvoltare si adaptare la piață.

Nume *
Email *
Pagina web
Comentariu *
Răspunsuri
Nu au fost trimise răspunsuri.

Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca