Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Quartz FILM Video Studio

"Sigur ca as vrea sa-mi automatizez afacerea, dar nu stiu de unde sa incep"

In goana noastra dupa prosperitate, aproape ca uitam sa ne traim viata.

Pornim de la o idee, ne adancim in studii si analize despre cum ar trebui implementata mai bine, astfel incat sa prosperam, dar ceva se pierde pe parcurs si acel ceva este, de fapt, relatia cu oamenii pentru care am gandit utilitatea acelui lucru.

Mihai Trandafirescu specialist in video marketingEu sunt Mihai Trandafirescu, un pasionat regizor de experiente vizuale si cameraman, care a reusit sa-si gaseasca propria reteta de identificare a momentelor de sclipire ale oamenilor si ale afacerilor lor, astfel incat, puse-ntr-o poveste, sa iasa intotdeauna cea mai de succes.

Este in firea noastra sa ne centram pe produsul, pe serviciul sau pe consultanta, pe care le oferim, dar ignoram faptul ca, in viata reala, oamenii nici nu constientizeaza adevarata cauza a problemelor lor, ca sa le poata alege pe ale noastre, ca solutie.

De aceea ei nu vor apela prea des la serviciile noastre, decat daca ii ajutam sa-si descopere problemele ascunse sau ii facem pe altii sa ne recomande, ceea ce este ideal.

Pana la acel moment, cele mai valoroase lucruri sunt captarea atentiei si mentinerea ei la cote suficient de inalte, cat sa ajungi la o relatie cu clientii tai.

Si pentru ca asta se aseamana cu alegerea unui film, m-am gandit sa asimilez cautarea si alegerea unui restaurant, a unei cafenele, a unei ceainarii, fast food, pensiune sau hotel cu "scanarea" trailerelor, pentru a-l alege pe cel mai inspirat din ziua aceea.

Ca sa-ti poti automatiza afacerile, practic trebuie sa creezi un sistem de captare a atentiei si de convertire a ei in profit.

Am scris un articol pertinent, pentru care nu trebuie sa fii neaparat specialist in marketing, ca sa intelegi exemplele date despre rostul video marketingului in ecuatia automatizarii unei afaceri.

 

Tel: 0732 163 433
E-mail: studio@quartzfilm.ro
www.quartzfilm.roPromo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca