Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Consultanta pentru spalatorii

Cand iti lansezi o spalatorie ecologica sau chimica, nu te gandesti neaparat ca ai nevoie de consultanta, tocmai pentru ca nu visezi din prima la un lant de spalatorii, ci mai mult vrei sa incerci.

Ei bine, o asemenea gandire credem ca este perdanta pe termen lung, pentru ca este inacceptabil sa nu crezi cu totul in afacerea ta si-n faptul ca vei avea un lant de spalatorii.

O asemenea investitie nu este deloc mica si atunci nu ai voie sa risti niciun ban.

Gandeste-te doar cat de repede se schimba lucrurile si, tocmai cand ti-ai amortizat afacerea si vrei sa intri pe profit, ori falimenteaza mall-ul in care erai, ori apare un mare investitor sau o noua tehnologie, iar cel care o aduce pe piata si o instaleaza chiar langa tine, garanetaza cine stie ce chestii sau un pret foarte scazut, pe care tu chiar nu ai cum sa le garantezi.

Sfatul nostru nu este sa te gandesti daca sa apelezi sau nu la consultanta, ci pe cine aleg ca si consultant, pentru a-mi asigura afacerea si investitia pe termen lung.

Cauta cu incredere in baza noastra de date si, dupa ce ai apelat la specialisti, spune-ne, te rugam, cum a fost.

Iti multumim ca ne-ai vizitat, 
Echipa CHPromo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca