Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Idei de cofetarii

Chiar daca, aparent, au fost luate cele mai bune idei de cofetarii, noi credem ca povestile inca nu s-au terminat odata cu epuizarea numelor cu rezonanta, de genul: Alice, Alba Ca Zapada, Povesti Nemuritoare, Doi Pitici, Popeye, Gogoasa Bosumflata etc..

Aceasta metoda de a creste rapid capitalul de brand, prin asocieri cu povesti din copilarie nu este rea, dar niciodata nu vor avea personalitate ca o cofetarie concept creata de tine, daca ai curaj sa-ti scrii propria poveste.

Chiar daca ai ales un naming strategic, tot cofetarul intregeste povestea si tot el trebuie sa o prelungeasca in realitate prin ceea ce face si ceea ce dicteaza o strategie de marketing puternica.

Indiferent cum gandesti, inainte de a te putea afisa cu idei de cofetarii noi, trebuie sa vezi si daca numele rezoneaza cu ceva ce creaza pofta de dulciuri sau cel putin de mancare, pentru ca asta vrei sa obtii, nu-i asa?

Mai departe depinde de strategiile, tacticile, monitorizarile si evaluarile pe care le faci prin implementarea unui plan de comunicare integrata, ca doar n-o sa lucrezi fara a urmari un proces atent si strategic gandit.

W. Edwards Deming spunea ca: "Daca nu poti descrie ceea ce faci ca pe un proces, inseamna ca, de fapt, nu stii ce faci."

Indiferent care vor fi ideile de cofetarii de la care ai pornit si, mai ales daca lansezi una in Bucuresti, promitem sa venim cand inaugurezi.

Iar pentru a fi la curent cu noutatile din industria de cofetarie si patiserie sau HORECA in general, te invitam sa te abonezi la newsletter si, dupa ce apelezi la cursuri, traininguri sau consultanta in marketing si vanzari, nu ezita sa ne spui cum au fost.

Multumim si mult spor,
Echipa CH


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca