Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

TESTIMONIALE

Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din industria HORECA si OSPITALITATII din Romania si vrei sa oferi garantii inainte de a o face concurentii tai.

NOTA IMPORANTA:

Atat studiile, cat si practica ne demonstreaza ca DECIZIA DE CUMPARARE a clientilor nostri are la baza sau este influentata de doi piloni esentiali: UNCITATEA si GARANTIILE, de aceea, cand oferi din primele clipe unui client interesat aceste doua elemente, probabilitatea ca ei sa mai caute ceea ce-si doresc si-n alta parte se reduce de cateva ori.

Si pentru ca a trecut vremea testimonialelor scrise, care vrand sau nevrand, pot fi puse la indoiala de cei pentru care le-ai solicitat, atunci cele mai bune raman testimonialele video, in care prospectii tai pot vedea nemijlocit parerea celorlalti clienti despre tine.

Postarea testimonialelor tale aici inseamna deja o campanie de VIDEO MARKETING si este absolut gratuita. Iar despre arta de a face sau obtine testimoniale, care sa te vanda instantaneu, vom posta in curand cateva lectii esentiale si de aceea te poti inscrie in formularul de mai jos:


TESTIMONIALE MARKETING


TESTIMONIALE despre restaurante


TESTIMONIALE despre hoteluri


TESTIMONIALE despre pensiuni


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca