Linia de autoservire se caracterizeaza, de regula printr-un front obligatoriu, cu bara de ghidare, consumatorii stand la rand si alegand preparatele dorite.
Aceasta linie este compusa din urmatoarele utilaje:
1. Modul neutru deschis sau cu dulap pentru tavi
2. Modul rece cu vitrina frigorifica
3. Modul cald cu lampa infrarosu
4. Modul rece cu cuve
5. Dispenser tavi, tacamuri si paine
6. Modul casa de marcat
Pentru o linie de 6-8 consumatori/min, care ar putea satisface 1000 de consumatori in 2 ore este necesara o bucatarie dimensionata pentru capacitati corespunzatoare de productie, care difera de bucataria restaurantului cu servire prin ospatari, doar prin sistemul de distributie.
Oficiul este eliminat din start.
Este necesar sa tineti cont ca rezerva de mancare se depoziteaza intr-o linie speciala la indemana lucratorilor de la linia care portioneaza felurile si o dispun in linia din fata consumatorilor.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent mauris tortor, convallis sit amet gravida sed, sagittis eu augue. Etiam
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent mauris tortor, convallis sit amet gravida sed, sagittis eu augue. Etiam
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent mauris tortor, convallis sit amet gravida sed, sagittis eu augue. Etiam