Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Dotare restaurante cu autoservire

Linia de autoservire se caracterizeaza, de regula printr-un front obligatoriu, cu bara de ghidare, consumatorii stand la rand si alegand preparatele dorite.


Aceasta linie este compusa din urmatoarele utilaje:
1. Modul neutru deschis sau cu dulap pentru tavi
2. Modul rece cu vitrina frigorifica
3. Modul cald cu lampa infrarosu
4. Modul rece cu cuve
5. Dispenser tavi, tacamuri si paine
6. Modul casa de marcat

Pentru o linie de 6-8 consumatori/min, care ar putea satisface 1000 de consumatori in 2 ore este necesara o bucatarie dimensionata pentru capacitati corespunzatoare de productie, care difera de bucataria restaurantului cu servire prin ospatari, doar prin sistemul de distributie.


Oficiul este eliminat din start.


Este necesar sa tineti cont ca rezerva de mancare se depoziteaza intr-o linie speciala la indemana lucratorilor de la linia care portioneaza felurile si o dispun in linia din fata consumatorilor.


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca