Investitia minima pentru dotarea unei pizzerii nu este costisitoare. Daca ai ales spatiul adecvat, un pizzar bun si ingredientele de calitate, ai deja reteta succesului aproape garantat.Pentru a-ti face o idee ce inseamna dotarea unei pizzerii venim in ajutorul tau cu echipamentele profesionale necesare afacerii:1. Cuptor pizza electric2. Malaxor aluat3. Masa rece cu blat de granit4. Vitrina pentru ingrediente5. Dulap frigorific pentru pastrate materii prime6. Spalator maini7. Spalator materii prime8. Accesorii pentru pizzerie( palete, tavi, distantiere, cutit de taiat pizza)Optional: feliator, masina de razuit mozzarela, masina de rotunjit aluatul si formator blat.Pentru a afla o cotatie de pret si a identifica ofertele speciale sau promotii, contacteaza furnizorii de echipamente profesionale, dar si consultanta independenta pentru alegerea lor.
[...]
"Invazia" de pizerii din Bucuresti si din toata tara, cum ai observat si tu de altfel, ne arata cat de repede poate asimila un popor un obicei culinar strain si niste preparate din care, aparent, n-ai avea cum sa faci arta. Mai mult decat atat, la o simpla cautare pe Google, iti vei da seama ce batalie se duce intre astfel de idei de afaceri, intre retetele de pizza si cat de repede s-a ajuns chiar la rafinament. Si-atunci problema nu se pune daca merita sau nu, ci cum sa-ti deschizi o pizzerie in timp record, cum sa faci cea mai buna pizza fara sa investesti prea mult, care este cel mai bun loc pentru a-ti deschide o pizzerie restaurant si cat de bine stii sa promovezi o asemenea idee de afaceri cu iz italian. [...]