Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

SOCIETATEA ROMÂNA PENTRU ASIGURAREA CALITĂŢII


De ce certificare

Orice organizatie din zona agroalimentara are ca prioritate consolidarea unui sistem de management al sigurantei alimentului deoarece trebuie sa-si demonstreze abilitatea de a controla pericolele la siguranta alimentului, in scopul furnizarii de produse finale sigure, care sa indeplineasca cerintele de siguranta a alimentului agreate de clienti/ consumatori si autoritatea de reglementare, are interesul major de a-si propune sa imbunatateasca satisfactia clientilor prin controlul eficient al pericolelor la siguranta alimentului, este incomparabil mai ieftin sa previi decat sa corectezi.

Companiile implicate in producerea, ambalarea, distributia si vanzarea produselor alimentare trebuie sa se asigure ca siguranta acestor produse nu a fost compromisa in cadrul lantului alimentar, iar aceasta se poate realiza prin implementarea si certificarea unui sistem de management al sigurantei alimentelor.

Avantajele certificarii sistemului de management al sigurantei alimentului sunt:

- furnizarea de produse finale sigure pentru utilizarea in urmatoarea veriga a lantului alimentar sau sigure pentru consumatorul final;
- evaluarea si aprecierea cerintelor clientilor si demonstreaza conformitatea cu cerintele agreate mutual de clienti in legatura cu siguranta alimentelor;
- comunicarea eficienta cu clientii si celelalte parti interesate de-a lungul lantului alimentar;
- conformitatea cu cerintele aplicabile ale autoritatii de reglementare in ceea ce priveste siguranta alimentelor;
- respectarea propriilor politici de siguranta a alimentelor.

SRAC CERT ofera trei produse de certificare in domeniul sigurantei alimentului cu scopul de a acoperi cat mai precis cerinta de audit si certificare:
Certificarea conform standardului  ISO 22000:2005
Certificarea „ISO 22000 – C” conform ISO 22000:2005 si ISO 9001:2008
Certificarea conform Schemei FSSC 22000: ISO 22000:2005 + ISO TS 22002-1:2009 (pentru produse alimentare) sau ISO 22000:2005 + ISO TS 22002-4: 2013 (pentru ambalaje alimentare).

EXPERIENTA: Grupul SRAC este liderul pietei de certificare si evaluare a conformitatii din Romania de peste 20 de ani si unul dintre organismele importante din Europa Centrala si de Est.

OFERTE SPECIALE:

Pentru a beneficia de ofertele speciale va rugam sa ne vizitati la www.srac.ro.

PORTOFOLIU CLIENTI:
Printre clientii certificati de noi se numara companii precum:Colegiul Gh.Lazar, Murfatlar, Cramele Recas, Ministerul Justitiei, Ana Pan, Mobexpert, Microsoft Romania, Baduc, Apele Romane.

CONTACT SI ADRESA:

Bucuresti, str. Vasile Parvan nr 14, sector 1
Tel:021-313 63 35
Email:office@srac.ro
sales@srac.ro (cerere de oferta)
documentatie@srac.ro (doar pentru documentatie: Manual si Proceduri de sistem in format .doc sau .pdf)
021-313 63 35

Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca