Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Dimensionare restaurant

Dimensionarea bucatarie de restaurant include dimensionarea tuturor spatiilor tehnologice necesare, respectiv: suprafata ocupata de:
- utilaje
- materii prime
- produse finite
- utilaje de depozitare

Suprafetele trebuiesc stabilite cu mare atentie deoarece orice subestimare a dimensiunilor poate conduce la dificultati in exercitarea activitatilor.

Ministerul Comertului si Turismului au stabilit suprafete minime utile in functie de numarul de locuri la masa si a tipului de locatie.

Pentru un restaurant de 100 de locuri la masa avem urmatoarele suprafete:
1. Bucataria calda si rece - 25mp
2. Prepararile - 25mp
3. Spalatorie vesela - 8mp
4. Spalatorie vase - 4mp
5.Spatii pentru oficiu - 20mp
6. Spatii depozitare - 50mp
7. Sala de mese - 150mp.

Organizarea functionala are drept scop identificarea tuturor datelor care sa conduca la o desfasurare optima a procesului de productie.

 

Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca