Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Cabinet Individual de Psihologie Diana Stanciu

Cabinetul Individual de Psihologie Diana Stanciu este autorizat in specialitatile: Psihologia Muncii, Organizationala si Psihologie Aplicata in Domeniul Securitatii Nationale.

Ofer RECRUTARE, SELECTIE SI EVALUARE PSIHOLOGICA IN DOMENIUL RESURSELOR UMANE, inclusiv pentru industria HORECA

Cum fac recrutarea - preiau din randul persoanelor selectionate pe acela ale caror cunostinte profesionale in domeniu, personalitate si aptitudini corespund cel mai bine posturilor vacante, astfel incat acest lucru sa se faca pentru o durata mai mare de timp, iar antreprenorul sau managerul de restaurant, hotel, firma de catering, cofetaria sau orice alta afacere din industria ospitalitatii sa aiba timp suficient sa urmareasca ceilalti parametri.

Pun accent, mai ales, pe selectia stiintifica a temperamentului viitorului angajat, care este, "barometric", forma de manifestare a personalitatii in ceea ce priveste energia, rapiditatea si intensitatea proceselor psihice, reprezentand latura formala dinamica a personalitatii de care antreprenoriatul din domeniul HORECA are nevoie.

Mai precis, folosesc niste filtre/ criterii speciale, care minimizeaza sansa de a fi manipulati de angajati lenesi, hoti sau cu mentalitati gresite, care pot dauna intregului colectiv si pot dauna afacerii.

Prin evaluarea psihologica determin nivelul calitatilor aptitudinal-comportamentale necesare in raport cu specificatiile postului respectiv, astfel incat antreprenorul sa castige oameni determinati sa se autodepaseasca, pastrandu-i si ridicandu-i in functie si nu angajand altii care nu vor cunoaste din interior afacerea.

In functie de scopul si motivul evaluarii psihologice pentru angajatii HORECA, aceasta se poate efectua in urmatoarele situatii:

- angajare personal [bucatari, ospatari, barmani, receptioneri, cofetari, patiseri, personal delivery, vanzatori, manageri de restaurant, hotel, pensiune, cabanier, etc.]

- schimbare functie

- promovare in functie

- orientare si reorientare profesionala

- sesizare

Tipuri de evaluari pentru personalul HORECA:

- testare si evaluare performanta angajati

- testare si evaluare motivatie angajati

- interventie psihologica in situatii de conflict

- dezvoltare personala

- team work-uri cu teme specifice.

CONTACT:

E-mail: dianna.stanciu@yahoo.com

Mobil: 0727.848.721


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca