Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Flux tehnologic

Indiferent de tipul, profilul si categoria unitatilor, amenajarea/organizarea lor interioara trebuie astfel conceputa incat sa asigure un flux tehnologic optim pentru circulatia clientilor, a personalului, precum si pentru desfasurarea in bune conditii a activitatilor de productie si servire.

Bucataria trebuie sa pregateasca si sa distribui preparate, sa asigure pastrarea lor si a materiilor prime, intretinerea inventarului din dotarea bucatariei. Intr-o bucatarie bine organizata exista cateva activitati distincte: pregatirile preliminare, bucataria calda, bucataria rece, cafetarie, spalatorul de vase si ustensile de lucru.

Alimentele, pentru a se transforma in preparate culinare trebuie sa parcurga urmatoarele etape:
1. Receptie marfa
2. Depozitare
3. Prelucrare primara
4. Preparare
5. Finisare
6. Portionare
7. Distributie

Sectoarele de productie ale unitatilor de alimentatie publica sunt organizate pe sectii care corespund activitatilor principale necesare in fiecare unitate.

Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca